Responsiv webb – för datorer, surfplattor och smartphones

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.


Info för företag och ägare till flerfamiljshus

Edanebygdens företagarförening inbjuder företag och ägare till flerfamiljshus i Brunskog till frukostmöte fredag 10 februari kl. 07.30 på Edane Matcafé. Kostnad: 50kr/ person.

Temat är: fiber för företagare!
Vad behöver vi tänka på?

Samla ihop vänner och bekanta och kom och ställ frågor till Anders Eriksson från Arvika kommunnät AB!

"Arvika Kommunnät erbjuder dig som företagare bra kommunikationslösningar till attraktiva priser. Vi har lokalkännedom och kan hjälpa er att hitta en lösning som passar för just er verksamhet. Med vår nya nätplattform kommer vi att kunna erbjuda avancerade tjänster med hög kapacitet och tillgänglighet."

Anders Eriksson från Arvika Kommunnät AB (AKNAB) kommer informera om status om utbyggnaden av bredband i kommunen, med bakgrunden att de under 2017 kommer att lägga mer fokus på företagsanslutningar. Han informerar om vilka tjänster som finns och vilka möjligheter som en bra kommunikation kan ge, och tar även en titt på trender och vad som händer i framtiden.

Informationen vänder sig till dig som är företagare och/ eller fastighetsägare till flerfamiljshus i Brunskog. Det ges även möjlighet att ställa frågor.

För företag och fastighetsägare med flerfamiljshus tillhörande området Edane tätort finns även möjlighet att teckna avtal direkt AKNAB efter informationsstunden.

Vänligen anmäl ert deltagande till Helena Nilsson / Kam och Sax i Edane: 0570-50303/ 070-2721969, senast den 8/2.

Välkomna hälsar styrelsen i Edanebygdens företagareförening